Skin Tech, Skin-Care

  • Showing 1–12 of 15 results

203.00 lei

Actilift® este o cremă cu proprietăți anti-îmbătrânire și tonifiere cu ingrediente active ce ajută la obținerea unor rezultate grozave:  tonifică pielea, protejând-o împotriva semnelor de îmbătrânire și reduce simptomele de oboseală, apăsare, fragilitate și uscăciune.

  • Cremă 50 ml

Recomandată pentru îngrijire activă zilnică a pielii

203.00 lei

Purifying PRO este o cremă de îngrijire zilnică pentru tenul matur cu tendință acneică.  Special concepută pentru pielea grasă a bărbaților și / sau a femeilor, crema este pentru orice vârstă și pentru orice tip de ten tendință acneică.

Cremă 50 mL

203.00 lei

Crema BLENDING BLEACHING este o cremă pentru depigmentarea pielii, ușoară, ce netezește tonul pielii.

Combinația de ingrediente active în cremă ajută la obținerea de rezultate deosebite în nuanța pielii și ajută la reducerea oxidării și a activității radicalilor liberi, crescând în sfârșit luminozitatea pielii.

  • Cremă 50 ml

Produs testat dermatologic.

203.00 lei

Melablock HSP® 50+ cu protecție solară 4 în 1 (protecție solară fizică / chimică + protecție împotriva eritemului + antioxidant + activare HSP).

Protecție zilnică

Special concepută pentru a fi utilizată după peeling, laser, lumină pulsată sau tratament de demabraziune. Efect puternic antioxidant și protecție împotriva eritemului.

  • Cantitate: Cremă 50 mL
203.00 lei

IPLase Mask® este o cremă post-tratamente dermice pentru reducerea stresului pielii. Ajută la prevenirea pagubelor care pot fi induse de terapii care provoacă inflamații sau o creștere semnificativă a temperaturii pielii (laser, lumină intensă pulsată, radiații UV, frecvențe radio termogene, radioterapie, peeling etc.).

Cremă 50 mL

320.00 lei

Lapte de corp pentru o îngrijire specială a sânului, cu efect de volumizare, la orice vârstă sau după sarcină și alăptare.
Laptele de corp Mamofilin restabilește forma și volumul sânului după sarcină, alăptare, modificări legate de vârstă, asimetria glandelor mamare, după o modificare bruscă a greutății și în alte cazuri asociate cu o scădere a volumului sânilor.

  • Cantitate 200 ml
1 2