Skin-Care

  • Showing 1–12 of 15 results

203.00 lei

CLEANSER Spuma pentru piele sensibilă cu proprietăți exclusive de curățare.

*potrivită pentru folosire înainte și după tratamente estetice și ca îngrijire zilnică la domiciliu.

  • Cantitate 150 ml

203.00 lei

Melablock HSP® 50+ cu protecție solară 4 în 1 (protecție solară fizică / chimică + protecție împotriva eritemului + antioxidant + activare HSP).

Protecție zilnică

Special concepută pentru a fi utilizată după peeling, laser, lumină pulsată sau tratament de demabraziune. Efect puternic antioxidant și protecție împotriva eritemului.

  • Cantitate: Cremă 50 mL
203.00 lei

Actilift® este o cremă cu proprietăți anti-îmbătrânire și tonifiere cu ingrediente active ce ajută la obținerea unor rezultate grozave:  tonifică pielea, protejând-o împotriva semnelor de îmbătrânire și reduce simptomele de oboseală, apăsare, fragilitate și uscăciune.

  • Cremă 50 ml

Recomandată pentru îngrijire activă zilnică a pielii

203.00 lei

ATROFILIN este cremă de îngrijire zilnică, recomandată pentru o piele îmbătrânită, atrofii cutanate legate de vârstă, pigmentări neuniforme.

Cantitate:

  • Cremă 50 mL

203.00 lei

Crema BLENDING BLEACHING este o cremă pentru depigmentarea pielii, ușoară, ce netezește tonul pielii.

Combinația de ingrediente active în cremă ajută la obținerea de rezultate deosebite în nuanța pielii și ajută la reducerea oxidării și a activității radicalilor liberi, crescând în sfârșit luminozitatea pielii.

  • Cremă 50 ml

Produs testat dermatologic.

203.00 lei

IPLase Mask® este o cremă post-tratamente dermice pentru reducerea stresului pielii. Ajută la prevenirea pagubelor care pot fi induse de terapii care provoacă inflamații sau o creștere semnificativă a temperaturii pielii (laser, lumină intensă pulsată, radiații UV, frecvențe radio termogene, radioterapie, peeling etc.).

Cremă 50 mL

203.00 lei

Crema DHEA-Phyto  restaurează eficient pielea matură  (45+). Hidratează și protejează pielea împotriva radicalilor liberi și îmbunătățește echilibrului acesteia.

  • Cantitate: Cremă 50 mL
203.00 lei

Vitamina E Anti-oxidant este o cremă hidratantă și anti-oxidantă pentru pielea sensibilă cu o actiune de  hidratare imediată și durabilă. Are textura foarte fluidă și este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Cantitate

  • tub 50 ml
203.00 lei

Crema PURIFYING  Skin Tech® este recomandată pentru pielea predispusă la acnee pentru curățarea impurităților și reglarea și normalizarea stării pielii adolescenților sau persoanelor de vârstă medie.

  • Cantitate cremă 50 mL
Stoc Epuizat
302.00 lei

Crema Mamofillin restabilește forma și volumul sânului după sarcină, alăptare, modificări legate de vârstă, asimetria glandelor mamare, după o modificare bruscă a greutății și în alte cazuri asociate cu o scădere a volumului sânilor.

  • Cantitate cremă: 50 mL